Banner BOS

Baarnse talentenjacht

BUTTONS BAARN met witte gloed

Geef talent een podium

BUTTONS CROWDF met witte gloed

Audities in maart 2016

MELD JE AAN glow2

Dé talentenjacht van Baarn

Baarn On Stage is dé talentenjacht van Baarn! Als hij doorgang krijgt, kan iedereen van 8 tot 80 jaar meedoen aan de audities op zondag 13 maart in Theater de Speeldoos Baarn. De negen beste kandidaten treden op tijdens een spetterende finaleshow op vrijdag 25 maart.

Deze talentenjacht wordt georganiseerd ten behoeve van al het amateurtalent van Baarn en het Baarnse publiek, van jong tot oud. Met Baarn On Stage hopen de initiatiefnemers een boost te geven aan lokale, culturele activiteiten. Samen met de organisatoren wil Theater de Speeldoos een professioneel podium bieden aan lokale amateurtalenten en stimuleren zij kruisbestuiving tussen Baarnse amateurs en professionals.

13 maart: Audities voor Baarn On Stage! 
Kun jij zingen, dansen, goochelen, tappen, stand-uppen, hoelahoepen, harp spelen of heb je een ander podiumtalent en woon je in Baarn? Wil jij jouw act wel eens op een podium laten zien aan een deskundige jury voor enthousiast publiek? Doe dan auditie voor Baarn On Stage! De vakjury maken we op dit moment nog niet bekend, maar deze zal bestaan uit bekende zangers, dansers en/of theatermakers die hun vak verstaan en graag de auditanten van postitieve commentaar voorzien.
Na juryoverleg worden 's avonds de 8 beste acts bekend gemaakt. De 9e act wordt bepaald door het publiek middels een stemronde waarbij iedereen kan stemmen op zijn favoriete kandidaat. 
Op vrijdag 25 maart, treden vanaf 19.30 uur de 9 beste, leukste en mooiste acts op. Deze glamour showavond wordt geopend en afgesloten door de Baarn On Stage band; een gelegenheidsformatie van Baarnse beroepsmuzikanten. De avond wordt gepresenteerd door organistor Kevin van den Berg.

Talentvolle Baarnaars tussen de 8 en 80 jaar kunnen zich van 10 februari t/m 10 maart aanmelden voor de audities via www.baarnonstage.nl.
Doe je niet mee maar wil je wel de audities komen bekijken? Kaarten zijn direct aan de kassa te koop voor € 4,-.

Wildcard: Online stemmen! 
Na afloop van de audities kiest de vakjury de 8 beste acts. De 9e act bepaalt het publiek. Na 15 maart kun je via de website stemmen op jouw favoriete act. De act met de meeste stemmen wint 'De Wildcard'. Alle acts worden in aanloop naar de showavond gecoacht door docenten en professionals uit Baarn.

25 maart: Spetterende Finaleshow
Op 25 maart vindt de grote Baarn On Stage showavond plaats in Theater de Speeldoos Baarn. Vanaf 19.30 uur zullen de negen winnaars optreden tijdens een wervelende show. De avond wordt geopend en afgesloten door een speciale gelegenheidsband, samengesteld uit Baarnse beroepsmuzikanten. Deze band wordt samengesteld met de muziekpartner MG Muziekschool Baarn. In de show treden de finalisten afwisselend op met landelijk bekende acts. In 2013 trad theatergroep Jeans met succes op, tijdens de finale zullen bekende acts optreden die aansluiten op de variëteit van de podiumkunst die ook vertegenwoordigd zijn door de lokale talenten. Kaarten voor de showavond kosten € 12,50 en zijn bij doorgang van Baarn On Stage online verkrijgbaar via deze website.

Baarn On Stage Prijs
Tijdens de finaleshow bepaalt het publiek welke act naar huis gaat met de Baarn On Stage Prijs. Door te sms'en kan een bezoeker aan het einde van de show zijn stem uitbrengen zijn of haar favoriete act. Tijdens de finaleshow wordt dan de publiekswinnaar bekendgemaakt; deze act gaat naar huis met een cheque van € 100,00! Dit geldbedrag is speciaal te besteden bij lokale, culturele organisaties en docenten.

Aanmoedigingsprijs: Coaching en (betaald) optreden
Eén van de negen kandidaten krijgt tijdens de showavond een aanmoedigingsprijs van de jury. Deze hoodfprijs bestaat uit een cheque van € 250,- te besteden aan opleiding of coaching. Daarnaast krijgt de winnaar van deze prijs een betaald optreden bij een feestelijk evenement in Baarn.

Culturele organisaties uit Baarn
Baarnse culturele scholen en verenigingen worden betrokken bij de organisatie en presenteren zich tijdens de finaleshow in het theater. Om de winnende acts na de audities nog extra kneepjes uit het vak bij te brengen, ontvangen zij ook een coaching. De kandidaten worden in aanloop naar de voorstelling bijgestaan door professionele lokale artiesten en docenten van de betrokken lokale culturele organisaties.

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Productie:
Ellis Doele
(06) 17 24 00 53

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl