Banner BOS

Baarnse talentenjacht

BUTTONS BAARN met witte gloed

Geef talent een podium

BUTTONS CROWDF met witte gloed

Audities in maart 2016

MELD JE AAN glow2

Crowdfunding

Middels crowdfunding hopen we Baarnse betrokkenen te motiveren om bij te dragen aan een vervolgeditie. Velen steunen 'Baarn On Stage 2016' zelfs al via onze actie op Voordekunst.nl!
Doe jij ook mee aan de actie, dan geef je talent een podium!

Doneer nu!

Baarn On Stage is een evenement waarbij cultuurparticipatie en het verbinden van lokale amateurtalenten met lokale en landelijke professionals centraal staat. De eerste editie vond in april 2013 plaats in Theater de Speeldoos en is (met trots) zeer goed ontvangen. In een kleine gemeente als Baarn (24.000 inwoners) bereikte de talentenjacht ruim 600 bezoekers bij de 50 audities, 5.000 stemmen voor de publieksprijs via de website, een uitverkochte theaterzaal van 340 bezoekers bij de finaleshow en ruim 15.000 unieke website bezoeken.
Dat smaakte naar meer!

Na de editie van dé Baarnse talentenjacht in 2013 maakte het format een uitstapje naar Hilversum, Naarden-Bussum-Muiden en Soest. Halverwege september 2015 maakten we trots bekend ons hard te maken voor een nieuwe editie in 2016.
Al lange tijd zijn wij aan de slag om de Baarnse talentenjacht opnieuw op te tuigen. Om het ook financieel mogelijk te maken doen we een heuse crowdfunding campagne.

Volg de actie ook op onze sociale media: Facebook en Twitter!

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Productie:
Ellis Doele
(06) 17 24 00 53

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl