Banner BOS

Baarnse talentenjacht

BUTTONS BAARN met witte gloed

Geef talent een podium

BUTTONS CROWDF met witte gloed

Audities in maart 2016

MELD JE AAN glow2

07
January
2014

Kevin van den Berg wint Cultuurprijs Baarn

Dikke pluim voor organisator Baarn On Stage

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Baarn, reikte burgemeester Mark Roël de cultuurprijs uit aan Kevin van den Berg, die de prijs won mede omdat hij de grote motor was achter Baarn On Stage. Wij zijn natuurlijk verschrikkelijk trots op Kevin!

Op de website van de gemeente staat hierover het volgende:

De Cultuurprijs is bedoeld voor een organisatie of particulier die zich aanhoudend en onbaatzuchtig heeft ingezet voor het culturele leven in de ruimste zin in de gemeente Baarn en heeft als doel het kunst- en cultuurleven in Baarn in brede zin te stimuleren. De genomineerden voor de Cultuurprijs waren naast Kevin van den Berg, Jeannette Groenewoud (initiatiefneemster van Vuurol) en Arthur en Cathrine Malcorps (van Muziekschool Baarn). Het beeldje en de bloemen gingen uiteindelijk naar Kevin van den Berg, omdat hij zich volgens de jury ondanks zijn jonge leeftijd al enorm heeft ingezet om Baarn cultureel en maatschappelijk naar een hoger niveau te tillen. De Cultuurprijs Baarn 2014 heeft hij dan ook ten volle verdiend!

Deze prijs is dit jaar een kunstwerk van beeldend kunstenares Emilie van Holthe tot Echten. Het is een beeldje in brons dat de blijdschap over de gewonnen prijs uitdrukt en met een saillant detail naar Vorstelijk Baarn verwijst.

Leave a comment

You are commenting as guest.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Productie:
Ellis Doele
(06) 17 24 00 53

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl