Banner BOS

Baarnse talentenjacht

BUTTONS BAARN met witte gloed

Geef talent een podium

BUTTONS CROWDF met witte gloed

Audities in maart 2016

MELD JE AAN glow2

24
April
2013

Limousine, rode loper en vuurkunstenaar

Laatste kaarten voor finaleshow

We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de finaleshow aanstaande vrijdagavond. De Baarn On Stage Band heeft gerepeteerd, de zes acts hebben een coaching gehad van lokale professionals én muziektheatergroep Jeans staat klaar voor hun showoptreden. Maar voordat alle acts gaan optreden, krijgen ze een hele 'artiesten treatment' aanstaande vrijdag!

Na de soundcheck en een repetitie met de Baarn On Stage Band gaan alle finalekandidaten  in de visagie verzorgd door Nee Make Up & Suc6 Kappers. Ook voor eten hoeven de bandleden en kandidaten niet te zorgen, lokale cateraar Pomodori brengt een lekkere maaltijd. Wanneer iedereen er klaar voor is en het publiek arriveert, krijgen alle finalisten de eer om met een lange witte limousine (StarLimo) voor het theater te worden afgezet. Waarna zij over een mooie rode loper (Michel Rietveld Woninginrichting) Theater de Speeldoos betreden!

Cultureel Cafe
Culturele organisaties uit Baarn zijn betrokken bij de organisatie en presenteren zich tijdens de avond van de show. Het kleine theatercafe is het decor voor een Cultureel Cafe met kramen waarin de organisaties zich zullen vertegenwoordigen.
Aanwezig zijn: Theaterhuis Marc van Driel, Indigo Jazz, St. Muziek en Dansonderwijs, Jazzdans Flexpoint, JTS Marmelijn, Theater de Speeldoos, Crescendo Baarn, Toneelgroep Karakter, Balletschool Marut Jorquera, Jessica Kennedy en uiteraard MG Muziekschool Baarn.

Live muziek
In de pauze en na afloop staat het publiek nog een bijzondere vuurkunstenaar te wachten, voor de deur van de Speeldoos. In het theatercafé kunt u genieten van live muziek en zorgt de horeca voor wat extra versnaperingen!

Bestel nu de laatste kaarten, want vol = vol!

Comments (3)

Leave a comment

You are commenting as guest.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood

Contact

Productie:
Ellis Doele
(06) 17 24 00 53

Producent:
Kevin van den Berg
(06) 15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl